Pozdrav z týmového kempu našich klientů na Mallorce.

  Cyklotrenink  

První dva  týmové kempy jsou za námi. Za 2×11 dní cyklistiky jsme najeli přes dva tisíce kilometrů. Program byl u obou kempu rámcově obdobný. Po příjezdu na hotel jsme účastníkům rozdali dresy ze speciální kolekce pro Mallorcu. Děkujeme výrobci dresů, brněnské společnosti Atex, za flexibilní

První dva  týmové kempy jsou za námi. Za 2×11 dní cyklistiky jsme najeli přes dva tisíce kilometrů. Program byl u obou kempu rámcově obdobný. Po příjezdu na hotel jsme účastníkům rozdali dresy ze speciální kolekce pro Mallorcu. Děkujeme výrobci dresů, brněnské společnosti Atex, za flexibilní přístup a rychlé vyřízení objednávky. Těšili jsme se na nezaměnitelnou modrou v kombinaci s fluo žlutou. Výsledek moc na fotkách neposoudíte, v reálu však dresy svítí na kilometry daleko… Dle parafráze z filmu Báječná léta pod psa: „Byli jsme vidět!“.

 

 

 

 

Dalším balíčkem, respektive dárkovou taškou, byly nezbytné výživové doplňky od společnosti Enervit. S Alešem Máslem a jeho týmem je výborná spolupráce. Namíchali jsme ideální složení pro náročný kemp a kromě energetických tyčinek a gelů byl obrovský zájem o regenerační nápoj R2, po kterém se účastníci mohli „utlouct“. Stal se suverénně nejzmiňovanějším produktem.

První den vyrazila polovina osazenstva piánko na rozjetí. Další dny to již začlo. Na základě vyšetření u MUDr. Karla Martínka znali účastníci a hlavně trenéři všechny potřebné parametry. Tréninky tak tomu byly přizpůsobeny. První dny byly určeny pro rovinky a zvlněný terén. Koukli jsme se na oblíbenou Randu a kopec Cura. Někteří „vlčáci“ již najížděli naplánované intervaly. A to jak po rovince, tak v kopcích. Tomáš Konečný a Ondřej Kobliha se role trenérů zhostili s neobvyklou chutí, takže o rady nebyla nouze.

Den volna jsme vyplnili návštěvou Palma de Mallorca. Krásné město, se spoustou historických budov.

Druhou polovinu jsme již zaměřili na kopce. Objeli jsme komplet levou stranu Mallorcy (Sollér atd.), někteří se vydali až na Cap de Formentor.

Po celou dobu byla testována zapletená kola Shimano od výhradního zastoupení Paul Lange Ostrava. Kola byla různých kategorií, každý si přišel na své.

Po trénincích byla také v neustálé permanenci zařízení COMPEX, přesněji typ Performance s MI-sensorem. Osvědčila se a zatížení od všech zúčastněných vydržela bez jakéhokoliv zádrhelu. Nej programem byl vyhodnocen Active Recovery… Jsme rádi za spolupráci se společností Speedweaponry, od které máme také wattové měřiče PowerTap a Quarq.

Naposledy jsme nechali zapletená kola Equinox. S Milanem Šimkem je radost spolupracovat. K dispozici byla karbonová kola RT55. Kdo je vyzkoušel, nechtěl jiná. Více není třeba dodávat.

Děkujeme všem účastníkům našich týmových kempů. Těšíme se na další… A velké díky patří všem našim partnerům.